Ny politisk kultur – de 3 bundlinjer

Politik med tre bundlinjer

Det ensidige fokus på vækst skal erstattes af politik, som er baseret på alle tre bundlinjer – den økonomiske, den sociale og den miljømæssige.
Kun når alle tre er tænkt med kan vi lave løsninger, der holder i længden.
Vi kan ikke bruge penge, vi ikke har, ligesom vi heller ikke kan udbytte mennesker og udsulte planeten. Bæredygtig politik hviler altid på tre ben.

Lyttetur

Jeg tror, at forudsætningen for at blive klogere er evnen til at lytte og være nysgerrig.

En “Lyttetur” er en god, lang gåtur med et menneske, der ved noget om et emne, jeg ønsker at blive klogere på.

Jeg går Lyttetur for at blive klogere og fordi der sker noget, når vi rejser os fra mødelokalet og kommer ud i verden. Dette er min realisering af at udleve en ny politisk kultur og i bogstaveligste forstand: ’to walk my talk’.Du kan læse mere om mine Lytteture i min blog og under hashtagget #lytteturHvis du har et forslag til en person, som jeg burde går en Lyttetur med, så skriv til mig b,irgittekh@alternativet.dk